دستگاه چاپ روی تیشرت

در روش ‌های ابتدایی چاپ بر روی پارچه از قالب ‌هایی به‌ عنوان الگو استفاده می ‌شد که یکسری طرح‌ های ثابت و مشخص را می توانستند بر روی پارچه با این روش حک کنند. اما با پیدایش دستگاه ‌های چاپ دیجیتال صنعت مد و پوشاک دچار تغییر و تحولی شگرف شد. امروزه هر طرح و رنگی بر روی هر نوع لباسی قابل چاپ است و امکان چاپ طرح ‌های متنوع با ماندگاری بالا توسط دستگاه چاپ روی تیشرت و هرگونه پوشاک امکان پذیر است.

به دلیل تنوع زیاد این نوع دستگاه ‌ها ممکن است باعث سردرگم شدن خریداران آن ‌شود. در حال‌ حاضر تولیدکنندگان بسیار زیادی در حوزه ساخت و واردات دستگاه‌ های چاپ مشغول به فعالیت هستند.

در ادامه این مطلب قصد داریم بدانیم بهترین دستگاه چاپ روی تیشرت کدام است و با برخی از ویژگی ‌های این دستگاه‌ ها آشنا شویم.

در حال حاضر یکی از بهترین روش ‌های چاپ برروی انواع پوشاک چاپ سابلیمیشن و دستگاه های آن است که به دلیل کیفیت چاپ و تنوع محصولاتی که با این دستگاه می ‌توان تولید کرد از پر استقبال ترین دستگاه ‌های چاپ پارچه می‌ باشد.

 برای چاپ با این روش می‌توان از دو دستگاه مجزا که یک دستگاه چاپگر سابلیمیشن و دیگری کلندر سابلیمیشن است استفاده کرد. با این روش بر روی اغلب البسه به ‌ویژه تی‌شرت، هودی، شال، روسری میتوان طرح های متنوعی را حک کرد.

اگر قصد ورود به صنعت چاپ بر روی پارچه را دارید پیشنهاد می‌کنیم که این روش را حتماً مدنظر داشته باشید.

البته روش ‌های دیگری چاپ برروی لباس وجود دارد که با دستگاه ‌های دیگر انجام می‌شود اما کیفیت چاپ sublimation به ‌مراتب بیشتر است و طرحی که بر روی لباس با این روش حک شود تقریباً دائمی است و در اثر استفاده و شستشو دچار تغییر و یا افت کیفیت نمی‌شود.

روند چاپ بر روی لباس

فرآیند چاپ به این‌گونه است که ابتدا طرح مورد نظر بر روی کاغذ مخصوص که کاغذ ترانسفر سابلیمیشن نامیده می شود چاپ شده و سپس طرح چاپ ‌شده و لباس هر دو در دستگاه حرارت دهنده پرسی قرار می‌گیرد. این دستگاه با اعمال فشار و حرارت یکنواخت باعث انتقال طرح روی کاغذ به لباس می ‌شود.

بهترین دستگاه چاپ روی تی‌ شرت

تیشرت ها یکی از پرمصرف ترین نوع پوشاک و همچنین بهترین کاندید برای چاپ طرح های سفارشی هستند. تی شرت چه به عنوان تزیین و چه به عنوان بیسی برای چاپ علائم تبلیغاتی و ثبت لوگو و برند یک محصول در حوزه مد و پوشاک بسیار مورد استقبال است.

برای چاپ برروی این محصول نیاز است با ویژگی های دستگاهی که می تواند برروی آن چاپ انجام دهد آشنا شوید.

قبل‌از نام بردن از یک مدل و برندی خاص ویژگی کلی یک دستگاه چاپ تی شرت و پوشاک را بررسی می‌کنیم. برای این‌که دستگاه چاپ دارای کیفیت بالایی باشد لازم است در ارکان اصلی سازنده آن از قطعات باکیفیت و مرغوب استفاده شود. در زیر قسمت ‌های مهم این دستگاه را معرفی می‌کنیم.

  • هد دستگاه چاپ

بدون شک یکی از مهم‌ترین قسمت‌ های دستگاه چاپ پارچه هد آن است. این قطعه رنگ را از مخزن آن دریافت کرده و بر روی سطح کاغذ یا پارچه منتقل می‌کند. اگر کمی برای خرید این دستگاه ‌ها تحقیق کرده باشید متوجه خواهید شد که تعداد هد های دستگاه متفاوت است. هر چه تعداد هد بیشتر باشد دستگاه با تعداد رنگ بیشتری می‌تواند کار کند و درنتیجه کیفیت کار بیشتر می ‌شود.

 مشخصه بعدی برند آن است درحال‌حاضر برند اپسون جزء بهترین های دستگاه چاپ پارچه در دنیاست. پس بطور خلاصه اگر می‌خواهید دستگاهی باکیفیت داشته باشید سعی کنید نوع بالاتر از دو هد از دستگاه هایی با هد اپسون تهیه کنید.

  • سرعت دستگاه چاپ پارچه

از دیگر مشخصه ‌های یک دستگاه چاپ باکیفیت نرخ چاپ آن است که به‌ اصطلاح به آن سرعت چاپ می ‌گویند.

 این واحد با مترمربع بر ساعت تعریف می‌شود. هرچه این مشخصه بیشتر باشد در هر ساعت امکان چاپ بیشتری را فراهم خواهد کرد. یک دستگاه چاپ پارچه خوب باید حداقل در ساعت ۲ پاس در۱۰۰ مترمربع و ۳ پالس در۷۰ متر مربع را چاپ کند.

  • مدیای چاپ

منظور از مدیای چاپ متریالی است که دستگاه بر روی آن چاپ انجام می‌دهد. دستگاه چاپ پارچه ابتدا طرح را بر روی کاغذ سابلیمیشن چاپ می‌کند که انواع آن با واحدی به نام گرماژ ویا همان وزن  مشخص می‌ شود.

 این‌که کاغذی با چه گرماژ و یا مشخصات دیگر تهیه می کنید کاملاً بستگی به این دارد که با چه سرعتی و بر روی چه متریالی قرار است چاپ انجام شود و متناسب با آن دستگاه را انتخاب کنید. البته دستگاه های سابلیمیشن بر روی برخی از الیاف مصنوعی همچون ریون می ‌تواند مستقیم چاپ کنند و با حرارت دادن طرح ثابت و فیکس شود.

  • امکانات جانبی

 دستگاه چاپ اگر قرار باشد لقب بهترین را کسب کند باید امکانات جانبی کاملی داشته باشد. برخی از این امکانات شامل سیستم خشک‌کن، سیستم مکش کاغذ، سیستم هشدار سطح مرکب و سنسور قطع کن می باشد.

 این امکانات در مرحله اول باعث افزایش ایمنی و سلامت دستگاه و در مرحله دوم باعث افزایش سطح کیفی محصول می‌ شوند.

بدنه مستحکم دستگاه چاپ پارچه چنانچه به‌صورت صحیح نگهداری شود چندین و چند سال م‌توان از آن استفاده کرد اما لازمه آن داشتن بدنه‌ ای مستحکم که از آلیاژ های مقاوم در برابر حرارت و خوردگی ساخته شده ‌است و اگر بدنه دستگاه استحکام لازم را نداشته باشد ممکن است با کوچک ‌ترین ضربه ‌ای دچار آسیب شده و ضربه را به قطعات داخلی وارد کند و آن را هم از کار بیندازد.

 حال که به برخی از امکانات بهترین دستگاه چاپ پارچه اشاره داشتیم چند مدل از این نوع دستگاه که جزء بهترین‌ ها برای چاپ بر روی تیشرت و انواع متریال هستند را معرفی می‌کنیم این دستگاه‌ ها هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت جزو بهترین ‌ها هستند.

دستگاه چاپ روی پارچه آسترو

در حال‌ حاضر این مدل از دستگاه چاپ پارچه جزء پرفروش‌ترین مدل ‌ها است.

 از پرینتر سابلیمیشن آسترو میتوان برای چاپ بر روی انواع لباس مخصوصاً تی‌شرت، پیراهن، هودی، روسری شال و … استفاده کرد.

 این دستگاه دارای ۳هد از نوع اپسون i3200 است که جزء باکیفیت ‌ترین هد های دستگاه چاپ از شرکت اپسون است.

  • این پرینتر برای چاپ بر روی کاغذ با گرماژ بالا تولید شده‌است. مخزن رنگ این دستگاه دارای سه‌ رنگ مختلف به ظرفیت ۳ لیتر است که ظرفیت بسیار مناسبی است. زیرا این ظرفیت نه به مقداری  زیاد است که دچار گرفتگی و خشک شدن رنگ شود و نه آن‌قدر کم که در حین کار رنگ کم بیاید.
  • سرعت چاپ این دستگاه در حالت ۲ پاس ۱۲۰ مترمربع در ساعت و در حالت ۳پاس ۸۳ مترمربع بر ساعت است که از این لحاظ جزء پرسرعت ‌ترین دستگاه‌ های موجود در بازار است.
  • امکانات جانبی این دستگاه شامل سیستم خشک‌کن، سیستم مکش کاغذ، سیستم هشدار سطح مرکب است.
  • مدیای چاپ آسترو کاغذ ۲۵ گرم به بالا است و برای چاپ با ظرفیت بالای تولید، طراحی ‌شده است.
  • سیستم ‌عامل این دستگاه ویندوز ۷ و ۱۰ است که سیستم‌ عاملی پرکاربرد برای استفاده راحت است.
  • ابعاد این دستگاه ۳۳۰×۷۵×۹۵ وزن آن در حدود ۳۳۰ الی ۳۶۰ کیلوگرم می ‌باشد.

دستگاه چاپ روی پارچه پریما

پرینتر سابلیمیشن پریما درواقع یک مدل کوچک ‌تر از دستگاه چاپ پارچه آسترو است. اما دارای تفاوت‌ هایی است که در زیر به آن اشاره خواهیم کرد:

  • این دستگاه دارای ۳هد اپسون با مدل ۴۷۲۰ است که باعث می‌شود دستگاه با ۴ رنگ مختلف کار کند و مخزن آن ۴ ظرفیتی است.
  • مدیای چاپ این دستگاه کاغذ های ترانسفور با گرماژ پائین است.
  • سرعت چاپ پریما هم ۱۲۰ متر مربع بر ساعت می ‌باشد.
  • از لحاظ جنس بدنه و امکانات جانبی، سیستم ‌عامل دستگاه کاملاً مانند دستگاه آسترو است.
  • ابعاد این دستگاه ۳۶۰×۱۸۰×۱۱۰ سانتی‌متر و وزنی در حدود ۵۵۰ الی ۵۸۰ کیلوگرم دارد.

 برای خرید این ۲ مدل دستگاه که به عنوان برترین دستگاه چاپ روی تی شرت و انواع پوشاک شناخته شده اند، تنها کافیست با کارشناسان شرکت فبتاک تماس حاصل نمایید.

در فبتاک ضمن دریافت مشاوره های لازم خیالتان از لحاظ اصالت کالا آسوده باشد.

شرکت فبتاک باسابقه ‌ای چندین‌ ساله در صنعت چاپ پارچه به ‌خوبی نیاز های مصرف‌کننده را شناسایی کرده و دستگاه مناسب و باکیفیت جهت جلب رضایت مشتریان خود فراهم نموده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *