کسب درآمد با دستگاه چاپ پارچه

کسب درآمد با دستگاه چاپ پارچه نیاز به دانش و تخصص بالایی ندارد و از جمله فعالیت ‌های زود بازده می‌باشد. به دلیل انعطاف بالا و چند منظوره بودن این دستگاه محصولات متنوعی می‌شود با آن تولید کرد. در این مطلب قصد داریم شما را با روش‌های کسب درآمد با دستگاه چاپ پارچه آشنا کنیم.

در حال حاضر اکثر فعالیت‌های اقتصادی، اشباع‌ شده است و یا نیاز به تخصص و دانش بالایی دارد. اکثر افرادی که قصد شروع فعالیت اقتصادی را دارند به دلیل ریسک‌ پذیر نبودن به سودی که مد نظرشان بوده نمی‌رسند. از طرف دیگر به دلیل عدم دانش کافی از صنعتی که در آن قصد فعالیت دارند با ضرر هنگفتی از آن خارج می‌شوند. مشکل دیگری که برای شروع یک فعالیت اقتصادی وجود دارد، سرمایه کافی است. در حال حاضر اکثر صنایع و مشاغل برای شروع کار نیاز به یک سرمایه عظیم دارد که تأمین آن برای هر شخصی مقدور نیست، اما در ادامه مطلب متوجه خواهید شد که با سرمایه اندک هم میتوان تبدیل به کارآفرین شد و برای خود کارگاهی را تأسیس کرد.

یکی از صنایعی که به‌ تازگی در کشورمان بسیار رونق گرفته‌ است، صنعت چاپ بر روی پارچه می‌باشد. این حوزه به دلیل این‌ که از خلاقیت اشخاص بهره می‌برد، جای کار بسیاری دارد. در واقع میتوان گفت به ازاء هر شخص یک طرح ویژه و خاص برای پارچه وجود دارد. پارچه‌ با رنگی طبیعی به دلیل محدودیت استفاده از رنگ، دارای یک‌ نوع رنگ خاص هستند و یا اگر هم از تعدادی رنگ استفاده شده باشد طرح و جلوه چشمگیری ندارند.

کاربرد دستگاه چاپ پارچه در صنعت مد و پوشاک

در قرن اخیر دستگاه ‌های چاپ بر روی پارچه باعث انقلابی در صنایع مختلف بخصوص صنعت پوشاک و مد شده است. دیگر کسی مجبور نیست لباس  ‌هایی با رنگ های یکدست و ساده را به تن کند و یا کیف، شال، روسری، پرده و مبل ساده و بی‌ روح را استفاده کند. درحال‌ حاضر تمام این محصولات را می‌توانید با طرح‌های متنوعی و حتی دلخواه تهیه کنید. در حال حاضر با توجه به سلیقه قشر وسیعی از مردم جامعه می توان گفت هرچقدر هم در این حوزه فعالیت انجام شده باشد بازهم می شود با ایده ای نو بازار را در دست گرفت.

اولین سوالی که هر شخص برای ورود به فعالیت اقتصادی میپرسند این است که به چه میزان بودجه نیاز پیدا خواهد کرد؟ آیا از پس هزینه های اولیه تا زمان سود دهی برمی آید؟ چقدر زمان می برد تا این فعالیت شروع به سود دهی کند؟

مزایای دستگاه چاپ پارچه برای تولید

شغل چاپ برروی پارچه در مرحله اول مانند دیگر مشاغل نیازمند فضایی به ‌عنوان کارگاه است. بسته به محصول مورد تولید شما این فضا می‌تواند از صد مترمربع شروع و به چند صد متر مربع ختم شود. میزان فضای مورد نیاز کاملاً به محصول تولیدی شما بستگی دارد اما با محصولات کوچک و فضای کم هم می توان وارد این حوزه شد و حتماً نیاز به فضای بسیار زیادی ندارد. مورد بعدی که نیاز است، دستگاه چاپ پارچه می‌باشد.

 قیمت این دستگاه هم به محصول مورد تولید شما بستگی دارد. قیمت این دستگاه ها برای کارهای کوچک مسلماً هزینه ای کمتر دارد و برای کارهای بزرگ هزینه دستگاه به چند صد میلیون تومان افزایش پیدا می‌ کند. اگر در ابتدای شروع فعالیت هستید برای شما دستگاه های کوچک تا متوسط کفایت میکند و نیاز به دستگاه های حرفه ای مانند سابلیمیشن و … نیست.

نکات راه اندازی کسب و کار با دستگاه چاپ پارچه

درابتدا باید محصولی را که می‌خواهید تولید کنید مشخص کنید و بدانید بر روی چه جنس پارچه‌ای و در چه ابعادی باید عمل چاپ را انجام دهید زیرا برای هر جنس و محصول روش خاصی برای چاپ وجود دارد و هر روش دستگاه‌ مختص به خود را دارد. پس از مشخص شدن این موضوع تقریباً می توان هزینه اولیه را برآورد کرد.

کسب درآمد از دستگاه چاپ بر روی پارچه بستگی به سلیقه، تلاش و پشتکار شما دارد. درصورتی‌ که یک طرح و ایده عالی داشته باشید و بتوانید آنرا بر روی پارچه عملی کنید خیلی سریع فعالیت شما به سود دهی می‌رسد. اما درصورتیکه از طرح‌ هایی که در بازار بسیار زیاد است استفاده کنید پروسه سوده‌ دهی شما با کمی تءخیر آغاز می‌شود. سعی کنید بر اساس نیاز جامعه محصولات خود را تولید کنید و صرفاً بر اساس تعدد تولید یه طرح دست به تولید آن نزنید. اگر موضوعی در جامعه در حال شکل گرفتن است که می توان از آن بعنوان طرحی برای پارچه استفاده کرد (مانند فیلم ها و سریال های روز، بازی های ویدیویی، هنرمندان محبوب و…) موضوعی خوبی برای طرح پارچه می باشد. پس سعی کنید در انتخاب طرح با هوش و ذکاوت عمل کنید.

چنانچه بعد از مدتی احساس کردید به این حوزه فعالیت علاقه ندارید نگران نباشید، در هرصورت ضرری به شما وارد نمی‌شود چون دستگاه شما قیمت خود را دارد و در حال حاضر این قیمت روز به‌ روز در حال افزایش است. اما سعی کنید با تحقیق کامل وارد این حوزه شوید زیرا زمانی که می توانستید به شغل و کسب و کار مورد علاقه  خود بگذارید بر روی این حوزه گذاشته اید.

پیشنهاد ما به شما این است که در ابتدا با کارهای کوچک شروع کنید که علاقه و ذوق خود را محک زده باشید. مثلاً می‌توانید تی‌شرت‌های خام تهیه کنید و با سلیقه خود آن را طراحی کنید و به فروش برسانید. محصول بعدی شما می‌تواند چاپ شال و روسری باشد این دو محصول از محصولاتی هستند که تقاضا برای آن‌ها همیشگی است و از وضعیت فروش خوبی برخوردار هستند.

هنگامی‌ که دیدید به این صنعت علاقه دارید و فروش محصولاتتان خوب است، سریع به فکر محصول جدید نروید ابتدا سعی کنید با تهیه دستگاه بزرگ‌ تر تیراژ تولید همان محصول را بالا ببرید. با این کار هم سهم بیشتری از بازار در اختیار می گیرد و هم خود را برای توسعه فعالیت آماده می‌کنید.

برخی از دستگاه‌ های چاپ پارچه چند کاربرد دارند و فقط بر روی پارچه طرح را چاپ نمی‌ کنند. برخی از این دستگاه در کنار پارچه می‌تواند بر روی انواع ماگ، قاب گوشی و … چاپ انجام دهد. پس‌ از این‌که بر روی محصولات قبلی تسلط کامل پیدا کردید می‌توانید این نوع محصولات را به فروشگاه خود اضافه کنید. چنانچه در شهر محل فعالیت شما محصولاتتان با استقبال خوبی همراه شد می توانید به فکر فروش در شهر های همسایه و استان های دیگر هم باشید. در حال حاضر فروشگاه های اینترنتی یکی از بهترین ویترین های این محصولات هستند که مورد توجه اکثر کاربران قرار دارد. حتماً سعی کنید از این فضا حداکثر بهره را ببرید. توجه کنید لازم نیست یک راه و مسیر مشخص را که از قبل تعیین‌ شده است طی کنید. شما می‌توانید براساس قابلیت‌های خود مسیر رشد تولید خود را شخصی‌ سازی کنید.

انواع دستگاه چاپ پارچه

دستگاه ‌های چاپ پارچه انواع مختلفی دارد که برای روش‌ های متنوعی استفاده می‌شود. مثلاً دستگاه چاپ حرارتی که برای محصولات کوچک مانند تی‌شرت در تیراژ پایین استفاده می‌شود و یا دستگاه چاپ سابلیمیشن که بزرگ‌ترین نوع دستگاه چاپ است و تقریباً با آن می‌توانید بر روی همه‌چیز با بالاترین کیفیت چاپ انجام دهید.

موضوع دیگری که شاید ذهن تولیدکننده را به خود مشغول کند این است که مشتریان این صنعت بیشتر از چه طیفی هستند؟

تقریباً نمی‌شود طیف خاصی را به‌عنوان مشتری این صنعت معرفی کرد و اکثر مردم به‌ طور معمول و روزمره از محصولات این صنعت بهره می‌برند اما بیشتر هتل‌ها، رستوران‌ها، باشگاه‌های ورزشی و … مشتریان اصلی این صنعت هستند.

مزایای کسب درآمد با دستگاه های چاپ پارچه

کسب‌وکار چاپ برروی پارچه دارای مزایای بسیاری است، از جمله ایم مزایا عبارتند از:

  • شروع کار با سرمایه کم

همانطور که گفته شد یکی از مزایای مهم این کار این است که نیاز به سرمایه‌گذاری زیادی ندارد و با یک هزینه‌ای معقول می‌توانید به کارآفرین تبدیل شده و کارگاه تولیدی خود را افتتاح کنید.

  • سرعت بالای آماده شدن محصول

به دلیل این‌که چاپ برروی پارچه با سرعت بالا انجام می‌شود می‌توانید در حضور مشتری و با طرح دلخواه آن این کار را انجام دهید. این کار باعث جلب رضایت و توجه بیشتر مشتری می شود. بدون شک انتخاب از میان طرح های آماده در بازار برای هر شخصی مطلوب نیست. بسیاری از افراد هستند که دوست دارند طرح مخصوص به خود را بر روی البسه شخصیشان استفاده کنند.

  • عدم نیاز به انبار

همان‌طور که گفته شد می‌توانید زمانی‌ که مشتری درخواست محصول کرد همان لحظه آن را تولید کنیم و نیاز به تولید عمده و انبار کردن آن ندارید.اینکار باعث کاهش هزینه انبارداری می شود.

  • ضرر کمتر نسبت‌ به دیگر مشاغل

با توجه به این مهم‌ که برای انجام این کارنیازی به تولید انبوه نیست، درصورتی‌ که بخواهید فعالیت خود را تغییر دهی ضرر زیادی را متحمل نمی‌شوید و فقط باید زمانی را به فروش دستگاه اختصاص دهید که در حال حاضر مشتریان این نوع دستگاه ها فراوان می باشد.

البته این‌ها گوشه‌ای از مزایایی است که در شروع کار با آن مواجه می‌شوید، اما وقتی محصولات متنوع و بزرگ‌تری را تولید کنید مرتباً به مزایای این کار افزوده می‌شود.

البته همچون تمام مشاغل دیگر جهت شروع این فعالیت نیاز به راهنمایی و مشاوره متخصص دارید. برای این کار می‌توانید از متخصصین شرکت فبتاک مشاوره بگیرید.

فبتاک با داشتن بیش از یک دهه سابقه در زمینه ارئه انواع ماشین آلات صنعت چاپ همچون کلندر سابلیمیشن، پرس حرارتی و ملزومات چاپ همچون کاغذ سابلیمیشن و مرکب سابلیمیشن در زمینه کسب درآمد با دستگاه چاپ پارچه می‌تواند مسیر را برای شما هموار کند و ریسک انجام این فعالیت را به حداقل برساند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *