مقایسه اکوسالونت، یووی و لاتکس

در حال‌ حاضر صنعت چاپ نسبت‌ به گذشته تغییرات بسیار چشمگیری یافته و در آن از روش‌ ها و تجهیزات گوناگونی جهت چاپ بر روی متریال‌ های مختلف به‌ کار برده می‌ شود. هر کدام از روش‌ های چاپی نیز جهت انجام چاپ، از قطعات و تجهیزات گوناگون تشکیل شده‌ اند که یکی از مهم‌ ترین قطعات موجود در دستگاه‌ های چاپی، پرینتر های دیجیتال هستند و از جوهر های گوناگونی نیز در آن‌ ها به‌ کار برده می‌ شود. جوهر ها نیز دارای انواع متفاوت در برند های گوناگون هستند که در این مقاله قصد داریم تا با جوهر اکوسالونت، یووی و لاتکس آشنا شده و آن‌ ها را با یکدیگر مقایسه نماییم. پس در ادامه مطالب با ما همراه باشید.

جوهر های اکوسالونت

جوهر های اکوسالونت، جزئی از جوهر های سالونت هستند که و نسبت‌ به جوهر های سالونت، از ماندگاری بسیار پایین‌ تری در فضای بیرونی برخوردار می‌ باشند. جوهر های اکوسالونت جزء جوهر های بسیار باکیفیت در صنعت چاپ بوده و به‌ دلیل بوی کم، دارای کاربرد فراوانی در چاپ می‌ باشند. این جوهر ها جهت خشک شدن به حرارت و گرمای بسیار بالا نیاز داشته و برخلاف سایر جوهر ها، به نازل دستگاه نیز آسیب وارد نمی‌ کنند.

از جمله مزایای جوهر های اکوسالونت نیز می‌ توان به پوشش دهی بالا، قیمت مناسب، عدم آسیب به دستگاه، کیفیت بالا و بوی پایین آن اشاره کرد.

جوهر های یووی

جوهر های یووی نیز نوع دیگری از جوهر های به کار برده شده در صنعت چاپ هستند و برخلاف سایر جوهر ها، توسط نور ماورا بنفش خشک می‌ شوند. از جوهر های یووی جهت چاپ بر روی متریال‌ های بسیار گوناگونی استفاده‌ شده و دارای ماندگاری بالایی در فضای خارجی هستند و از دوام مناسبی نیز برخوردار می‌ باشند. استفاده از جوهر های یووی در دستگاه‌ های چاپ، سرعت عمل انجام چاپ را بسیار افزایش داده و همچنین دارای طیف گسترده‌ ای از رنگ هستند.

از جمله مزایای جوهر های یووی نیز می‌ توان به خشک شدن سریع آن‌ ها، انعطاف‌ پذیری بالا، ماندگاری مناسب، بی‌ ضرر برای انسان، چسبندگی بالا، مقاومت بالا و همچنین سازگاری با محیط‌ زیست اشاره نمود.

جوهر های لاتکس

جوهر های لاتکس یکی از نوین ترین جوهر های به کار برده شده در صنعت چاپ هستند و از دوام و مقاومت مناسبی نیز برخوردار می‌ باشند. این جوهر ها نیز همانند جوهر های یووی، بسیار سازگار با محیط‌ زیست بوده و برخلاف لاستیک، به‌ هیچ‌ عنوان حساسیت زا نمی‌باشند. در واقع جوهر های لاتکس حاوی ۷۰ درصد آب و ۳۰ درصد مواد افزوده هستند و بنابراین جوهری بر پایه آب بوده و کاملاً بی بو می‌ باشد.

دستگاه چاپ پارچه

تفاوت بین جوهر های اکوسالونت، یووی و لاتکس

جهت مقایسه جوهر های اکوسالونت، یووی و لاتکس می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • جوهر های اکوسالونت نسبت‌ به جوهر های یووی از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار هستند و دارای شفافیت و وضوح بالاتری در چاپ می‌ باشند.
  • چسبندگی جوهر های یووی نسبت‌ به جوهر های لاتکس بسیار بالاتر بوده و دارای دوام بیشتری در چاپ می‌ باشند.
  • جوهر های یووی برخلاف جوهر های اکوسالونت و لاتکس، جهت خشک شدن نیاز به اشعه فرابنفش خواهند داشت و دارای ترکیبات بسیار متفاوت تری هستند.
  • جوهر های اکوسالونت از مقاومت بالایی در برابر اشعه خورشید، آب و غیره برخوردار هستند و به همین دلیل در فضای باز نیز استفاده می‌ شوند.
  • از جوهر های یووی برخلاف سایر جوهر ها، جهت چاپ بر روی انواع متریال‌ های سخت و نرم به‌ کار برده می‌ شود.
  • هر کدام از جوهر های اکوسالونت، یووی و لاتکس دارای بوی بسیار کمی هستند و سازگار با محیط‌ زیست می‌ باشند.
  • دوام و مقاومت جوهر های لاتکس نیز بسیار بالا بوده و در برابر خراش نیز از مقاومت مناسبی برخوردار هستند.


اینجا بخوانید: معرفی انواع جوهر و مرکب چاپ

 

در پایان

شرکت فبتاک، از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را به‌ طور رسمی در زمینه ارائه ماشین‌آلات صنعتی در حوزه چاپ آغاز نموده و اکنون نیز محصولات خود را با کیفیت‌ های بسیار بالا به مشتریان ارائه می‌ کند. از جمله محصولات این مجموعه نیز می‌ توان به انواع پرینتر سابلیمیشن، پرس حرارتی، کلندر سابلیمیشن و قطعات یدکی آن‌ ها اشاره نمود. جهت اطلاع از قیمت و چگونگی سفارش هر یک از محصولات این مجموعه، می‌ توانید با شرکت فبتاک تماس حاصل نموده و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *